Activiteiten week met de sportcoaches

Caritas Urk organiseert in de voorjaarsvakantie verschillende leuke activiteiten voor de jeugd t/m 16 jaar.

Maandag 22 februari: kan de jeugd om elf uur meedoen met Levend Stratego bij het bos naast het Berechja College (t.h.v. de oude strontbult).

Dinsdag 23 februari: organiseert Eize van Eerde een mountainbike clinic. De groep vertrekt om twee uur vanaf ’t Jeugd, Richel 4. Inschrijven verplicht: eize@caritasurk.nl. Deelname kost € 5,00 voor gebruik van mountainbike en helm. 

’s Middags zijn er nog een aantal plaatsen voor Nerf in het Wilhelminapark. Dit start om half vier. Opgeven is nodig en kan via Luut: 06-20331101. Deelname kost € 1,00. VOL=VOL

Woensdagmiddag 24 februari wordt er om twee uur een voetbaltoernooi in het Wilhelminapark en op playground De Kotter georganiseerd. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Om half zeven staat er Lasergamen in het Wilhelminapark op het programma. Ook dit is een populaire activiteit. Wees dus snel met inschrijven, want VOL=VOL. Deelname kost € 1,00. Luut: 06-20331101

Op donderdag 25 februari staat er vanaf 10.00 uur een stormbaan voor de 12-plussers (voor 12 jaar t/m 16 jaar) in het Wilhelminapark. Opgeven is verplicht en kan bij Luut via: 06-20331101. Zie voor meer informatie het persbericht.

Vrijdag 26 februari kan er om twee uur worden meegedaan met het spel Jachtseizoen vanaf het Wilhelminapark. Inschrijven is niet nodig. Zorg wel dat je op tijd bent! 

’s Middags kan de jeugd om half zeven mee voor een dropping. Inschrijven kan via: eize@caritasurk.nl. Deelname kost € 1,00. Er wordt voor wat lekkers gezorgd en iedereen is voor de avondklok weer thuis!

Zaterdagmiddag 27 februari wordt de voorjaarsvakantie afgesloten met een mountainbike clinic. De groep vertrekt om twee uur vanaf ’t Jeugd. Inschrijven verplicht: eize@caritasurk.nl. Deelname kost € 5,00 voor gebruik van mountainbike en helm.