IETS NIEUWS PROBEREN IN DE CULTUUR?

CULTUUR
Op cultureel gebied is vanalles te beleven. Musicals, instrumentaal, kunst, ga zo maar door. Dat is maar goed ook, want dit geeft positieve resultaten op de lange termijn! Je krijgt meer zelfvertrouwen en je sociale vaardigheden worden vergroot. Ook helpt het jongeren om zich te ontwikkelen tot mondige en weerbare individuen.

Ben jij nieuwsgierig naar een culturele activiteit? Of ben je op zoek naar een vereniging? Hieronder staat een overzicht van de culturele partners van DURF! Klik op het logo om naar hun website te gaan.

Heb je vragen over cultuur op Urk? Of heb je een idee en zoek je een handvat om hiermee verder te kunnen? Mail dan naar durf@urk.nl. Wij nemen contact met je op! 

Eut de kunst

Bij Eutdekunst leer je muziek maken, tekenen/schilderen en dansen onder professionele begeleiding.

Musical school light up

Bij Musicalschool Lightup krijg je musicallessen, voor jongeren tussen 5 en 18 jaar. De lessen gaan over  teambuilding, zang, dans en toneel.

SCAB (2)

SCAB bevordert kunst en cultuur op Urk. SCAB zet zich in voor vorm en inhoud.

Scouting (2)

Bij Scouting Jampeldekamp word je uitgedaagd met leuke en spannende activiteiten.

Showband Urk (2)

Bij Showband Urk kun je bij het Jachthoornkorps, Jeugdkorps en het Kidskorps. Ze bieden ook een muziekopleiding.

FlevoMeer_compact_grw

In Flevomeerbibliotheek Urk is vanalles te doen op gebied van lezen voor jong en oud.

Valerius

Bij Christelijke Brassband Valerius kun je bij het A-orkest, B-orkest en Opstaporkest. Ze bieden ook een muziekopleiding.

Ut Kunstige Vissers Ussien

Ut Kunstige Vissers Ussien is een beleefhuis, waar je een stapje terug doet in de tijd. Hier worden ook verschillende workshops gegeven op gebied van kunst.