Stoptober

De Stoptoberbus op de Urker markt

Stoptober is 28 dagen niet roken in oktober. Elk jaar doen meer dan 50.000 mensen mee. Uit onderzoek blijkt dat 74% het ook 28 dagen volhoudt! En na 3 maanden is 50% nog steeds gestopt en na een jaar 25%. Als iemand een stoppoging alleen doet, zonder hulp, heb je een kans van 3% dat het je lukt. Met Stoptober heb je dus 5x meer kans dat je ook echt van het roken af komt!

Doe mee en gebruik alle gratis steun

  • Stoptober app: voor dagelijkse tips, steun en support. Je kan hierin ook met elkaar appen zodat vrienden, collega’s of een sportteam elkaar zo ook kunnen steunen. De app geeft aan hoeveel geld en gezondheidswinst er is. En het geeft ook afleiding in de vorm van filmpjes en puzzeltjes.
  • Stoptober magazine: kan bij elk Kruidvat in Nederland opgehaald worden. Dat staat vol met tips en verhalen van stoppers. In de bus liggen ook een aantal magazines!
  • Social media: volg Stoptober op Facebook en op TikTok. Ze geven daar veel tips!
  • Op Stoptober.tv kun je je door allerlei filmpjes over stoppen met roken laten ondersteunen en inspireren.
  • Gratis trainingen op verschillende plekken in Nederland. Vraag bij de bus op 25 september naar de data en locaties.

Winactie!
Alle Urkers die meedoen met Stoptober kunnen zich 25 september opgeven bij de Stoptoberbus. Onder de deelnemers verloten we na Stoptober een jaar gratis sporten met een waarde van €350,00.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)