Zomer doeboek

Nieuw: Digitaal Doeboek vol zomerse activiteiten

Onderaan dit artikel te lezen en te downloaden! 

Veel Urker partijen laten zien dat niemand zich deze zomer hoeft te vervelen. In het doeboek vind je de sportieve en culturele activiteiten voor de zomervakantie van 2021 voor jong en oud.

Geniet tijdens een zwoele zomeravond van de wandeling ‘Wonder van Urk’ en waan je op het Urk van toen. Of sluit eens aan bij één van de fiets- en wandelclubs van ‘Mit Eenkanger’. Is je kind tussen de 7 en 12 jaar en houdt hij of zij van voetbal? Geef hem of haar dan op voor het ‘Football Camp’ van SVU. Voor een unieke zomergroet maak je deze zomer ansichtkaarten bij Plein 1890/SCAB met de ‘blauwdrukmethode’. En voor de organisatie van tentenkampen is er een overzicht van spelletjes en informatie over het huren van sport en spelmaterialen. Kortom, het wordt een creatieve en sportieve zomer!

Het doeboek is ontstaan met bijdrages van Caritas, Toerist Info Urk, SVU, de Bibliotheek Flevomeer, SCAB, Plein 1890, Eut de Kunst en Mit Eenkanger en hieronder digitaal beschikbaar.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)