DURF_Fokke Hoekstra (1)

Even voorstellen: ‘Jurylid Fokke Hoekstra’

Ik ben Fokke Hoekstra en ik vind het hartstikke leuk dat ik deel mag uitmaken van de jury van Urk Got Talent. Ik hoop echt dat we veel deelnemers mogen verwelkomen. In mijn vrije tijd ben ik dorpsdichter, speel ik gitaar en schrijf ik liedjes in het Urker dialect. In 2016 heb ik een theaterproductie geschreven over het leven van tekstdichter Lennaert Nijgh. Kortom, ik vind het gaaf om creatief bezig te zijn. Ik draag de cultuur in de breedste zin van het woord een warm hart toe. Ik ben razend benieuwd naar ieders inzendingen. Het mag een filmpje zijn van een mooie tekening of schilderij, of het voordragen van één van jouw gedichten, of een lied of een acrobatisch hoogstandje enzovoort. Je hebt nog 4 dagen, dus stuur je inzending snel in via www.urkdurft.nl! Vrijdag 18 september sluit de inzendingstermijn.

Op de hoogte blijven?

Ben jij een ouder? Of vervul je een ouderrol? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van DURF! Elk kwartaal ontvang je allerlei tips, informatie over de nieuwste workshops en weetjes over waar je terecht kan bij jouw persoonlijke vragen.