DURF_Rene Romkes

Even voorstellen: jurylid René Romkes

De vakjury voor Urk Got Talent bestaat uit vier kenners met elk verschillende specialisaties. Fokke Hoekstra (bekend van Leuster), Dinie Ras-ten Napel (fanatieke atleet, René Romkes (Songfestivalkenner) en Lydia Brouwer-Woort (docent Beeldende Vorming). We stellen onze jury graag aan jullie voor! Deze keer is René Romkes aan de beurt:
,,Ik ben Lydia Brouwer-Woort, trots vakjurylid van Urk Got Talent. Ik vind het een enorme eer dat ik de jury mag versterken als muziek, kunst en theaterliefhebber. Ik heb echt passie voor het in de schijnwerpers zetten van creatief talent!

In het dagelijks leven geef ik onder andere teken- en schildercursussen in Emmeloord voor Cultuurbedrijf Noordoostpolder en ben ik beeldend docent Klas@Kunst.
Daarnaast werk ik veel met scholen in het Voortgezet Onderwijs, ben ik bestuurslid van
het Prins Bernhard Cultuurfonds en de SCAB (Stichting Culturele Activiteiten en Bibliotheek Urk). Ik had tekenen altijd als hobby, maar na mijn opleiding aan ArteZ ben ik Autonoom Beeldend Kunstenaar geworden en nu dus Docent Beeldende Vorming.
Uit bovenstaand verhaal kun je wel opmaken dat ik het graag mogelijk wil maken om een podium te bieden aan creatief talent. Want jij mag gezien worden! Daarom hoop ik dat zoveel mogelijk creatieve mensen mee gaan doen aan Urk Got Talent, want ook zij verdienen een podium. Dus doe lekker mee en stuur je inzending in via https://urkdurft.nl/ugt/

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)