Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waypoint Urk – Workshop grenzen stellen – Vliestroom 9

5 november 2020 @ 19:00 - 21:30

€25

Workshop Grenzen Stellen Urk

Op

Als naaste van een verslaafden zit je in een lastig parket, waardoor jij je vaak gedwongen voelt om op een bepaalde manier te reageren en communiceren. Manieren die niet altijd even bevorderlijk zijn voor de situatie en voor jouzelf. In probleemsituaties is het fijn om duidelijk je grenzen aan te kunnen geven en goed voor jezelf op te kunnen komen. Daarvoor is het belangrijk goed te weten wat je wel en niet wilt. Ben jij weerbaar? Herken jij de signalen wanneer jouw grenzen worden overschreden?
Tijdens deze workshop wordt er gekeken naar gedragingen in probleemsituaties, de workshop laat je met een andere blik kijken naar confrontaties. Hierdoor kan je jouw weerbaarheid vergroten of herstellen. Een onderdeel van deze workshop is het onderwerp ‘geweldloos communiceren’. Tijdens de workshop wordt aan de hand van een handig werkboek uitleg gegeven en ga je aan de slag met oefeningen en vragen. Dit werkboek mag je na afloop mee naar huis nemen, zodat je hier altijd in kunt terugkijken.

 

(Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, benadrukken wij graag dat deze activiteit uitsluitend voor familieleden en naasten van verslaafden is, niet voor verslaafden)

Praktische informatie:

Programma start om 19:00 tot ca. 21:30, kosten € 25,-. Aanmelden kan via: https://helpmijndierbareisverslaafd.nl/agenda

Locatie: Waypoint Urk, Vliestroom 9, 8321 EG Urk

Gegevens

Datum:
5 november 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€25

Organisator

Stichting Naast