Drugstest

Gratis drugstesten aangeboden door Waypoint

In de maand maart en april biedt Waypoint Urk in samenwerking met DURF gratis drugstesten aan. Op deze manier hopen we ouders actief te betrekken bij preventie werkzaamheden. Met een drugstest kun je in de urine meten of iemand drugs heeft gebruikt. De test die Waypoint aanbiedt is voor de volgende 6 middelen: Cannabis, cocaïne, heroïne, opiaten, speed, xtc en 3mmc. Dit laatste middel is momenteel erg populair onder de Urker jongeren.  Denk jij dat je zoon, dochter of partner drugs gebruikt? Dan kun je met hem of haar hierover praten. Ook kun je afspreken dat je in het weekend een test af gaat nemen. Een test is bedoeld als middel om met elkaar in gesprek te gaan. Niet direct als controle middel of als oplossing.

Waypoint geeft je advies om dit gesprek met je naaste aan te gaan. Maar ook welke vervolgstappen je misschien kunt nemen. Heb jij dus vermoedens? Ga dan langs bij Waypoint voor een gratis drugstest en een adviesgesprek.  Graag van te voren even bellen naar het telefoonnummer (0527) 69 00 73. Ze plannen dan een individueel moment met jullie in.

Op de hoogte blijven?

Ben jij een ouder? Of vervul je een ouderrol? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van DURF! Elk kwartaal ontvang je allerlei tips, informatie over de nieuwste workshops en weetjes over waar je terecht kan bij jouw persoonlijke vragen.