Mobiel media lab

HackShield in het Mobiel Media Lab

In december 2021 hebben we de 3 beste Cyber Agents van Urk gehuldigd. Maar we waren nog niet klaar! Daarom kwam het Mobiel Media Lab van de Politie naar Urk in januari. 

Urker schoolklassen kregen lessen over cybersecurity
Jeugdagent Diana Buiting gaf deze lessen aan kinderen van verschillende scholen. Het is namelijk erg belangrijk dat kinderen weten wat de gevaren in de online wereld zijn. Ook was er een inloop middag waar kinderen, jongeren en ouders informatie konden vragen aan onze Jeugdagent en een medewerker onze Bibliotheek.

Je kunt HackShield blijven spelen!
Het blijft belangrijk dat kinderen weten hoe zij veilig kunnen zijn op het internet. Leer met HackShield hoe je veilige wachtwoorden maakt, hoe je phishingmails herkent en hoe je uit handen blijft van cybercriminelen. Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Speel HackShield op www.joinhackshield.com en wordt ook Cyber Agent!

HackShield in de klas
Wist je al dat je HackShield ook in de klas kunt spelen? Meld het bij je school en wie weet spelen de klassen dit binnenkort!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)