Handreiking voor gezinnen

Handreiking voor gezinnen: een greep uit het ouderaanbod van Urk

Soms heb je een vraag over opvoeden, slapen of je puber(s). Of misschien heb je juist de behoefte om met andere ouders in gesprek te gaan. Het is niet altijd makkelijk om uit te vinden waar je voor welke vraag terecht kunt. Daarom hebben we samen met onze partners een ‘Handreiking voor Gezinnen’ gemaakt.  

De handreiking biedt een mooi overzicht voor ouders, vrijwilligers, ambtsdragers en professionals
Deze handreiking er voor iedereen die te maken heeft met het opgroeien van kinderen en jongeren tot 18 jaar. In de handreiking kun je een greep uit het ouderaanbod op Urk vinden. Om het overzichtelijk te maken, zijn de activiteiten, initiatieven en cursussen (en nog veel meer) onderverdeeld in thema’s. Zo proberen we je een beetje wegwijs te maken in al het aanbod dat er voor ouders is.

Mist er aanbod, of zie je iets dat niet klopt? Mail dit dan naar durf@urk.nl.

Lees hieronder de digitale versie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)