Sport en cultuurboek

Het sport-en cultuurboek, in iedere Urker brievenbus!

Urk heeft een heel rijk verenigingsleven. Voor alle leeftijden en doelgroepen is er wat te doen op gebied van sport en cultuur. Dit is belangrijk voor de onderlinge betrokkenheid, talentontwikkeling en het welzijn van de inwoners van Urk. Nu we zijn begonnen met het IJslands Preventiemodel en DURF! weten we pas echt hoe bijzonder dit is. 

We zijn trots op het Urker verenigingsleven 
Dat is de reden van het uitbrengen van dit boek. Eind maart valt het boek bij ieder huishouden van Urk op de mat. Misschien maken we jou als inwoner van Urk nog wel enthousiast over het aansluiten bij een vereniging. Of wil je ook eens meedoen aan een activiteit.

Hoe werkt het boek? 
Bij het boek horen filmpjes van alle verenigingen. Deze worden zichtbaar door het scannen van de QR-codes in het boek. Zo zie je nog beter wat een vereniging doet. Na het scannen zie je ook alle andere informatie over die vereniging. In totaal hebben 50 partijen meegewerkt aan dit boek. Het boek laat zien hoe afwisselend de vrijetijdsbesteding op Urk is. De concentratie tijdens het biljarten, het plezier tijdens G-Gym, de energie die vrijkomt met Hapkido, het talent van de verschillende koren op Urk en nog veel meer.

Veel lees- en kijkplezier! 
We hopen dat dit boek ook jouw keukentafel bereikt, je trots maakt op het Urker verenigingsleven en je misschien wel inspireert om eens een kijkje te nemen bij een van de verenigingen. We wensen je dan ook veel lees- en kijkplezier.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)