WhatsApp Image 2021-05-31 at 08.57.35

Jelle van Leeuwen wint ontwerpwedstrijd ‘Jongensdroom’

De oproep voor een ontwerp voor het nieuwe nummer ‘Jongensdroom’ van Fokke Imthorn heeft tien creatieve inzendingen opgeleverd. Na blinde jurering is het ontwerp van Jelle van Leeuwen als winnaar uit de bus gekomen. Een gedeelde tweede plek was er voor de inzendingen van Sabrine Bakker en Beth Sorby. De actie heeft laten zien dat Urker talent het lef heeft om creativiteit te laten zien. “En dat is een groot compliment waard”, zegt Fokke.

Fokke vervolgt: “De inzendingen laten zien dat er veel creatief talent is op Urk. Ik ben echt verrast door de variatie en de kwaliteit. We hadden echt wat te kiezen.” De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van vijftig euro van winkelcentrum Oud Urk. De komende periode worden de ingezonden ontwerpen gedeeld via de social media-kanalen van Urk Durft. Over enkele weken wordt ‘Jongensdroom’ inclusief het winnende design gepubliceerd via de streamingsdiensten. Ook dat zal gedeeld worden via de socials van Urk Durft.

Bekijk hier de video van de onthulling en het winnende ontwerp.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)