Linda Tactus

Nieuw gezicht bij Tactus Verslavingszorg

Preventiemedewerker Laurence de Lacouture gaat met zwangerschapsverlof vanaf eind juli. Halverwege februari komt Laurence weer terug. Voor nu wensen we haar een fijn verlof en uiteraard succes met de laatste loodjes!

Collega Linda van den Berg neemt haar werkzaamheden op Urk over
Linda legt uit wat deze werkzaamheden zijn: “Tactus wordt veelal ingeschakeld voor het moti 4 traject. In dit traject gaat de preventiewerker samen met de jongere en zijn omgeving in gesprek over het gebruik van middelen. Denk hierbij aan middelen zoals alcohol, cannabis en verschillende soorten drugs. Maar ook veelvuldig beeldschermgebruik en gokken vallen hieronder. Ook staat vragen altijd vrij en bied Tactus adviesgesprekken. Wil je zelf wat meer info? Neem dan contact op.”

Tactus biedt ook deskundigheidsbevorderingen aan
Vraagt u zich af wat verslaving nu eigenlijk is? Of wanneer iemand verslaafd is? Welke middelen er zijn en wat zo’n middel met je doet? Dit wordt allemaal besproken in de training. Net als hoe het gesprek aangaan met de jongeren en waarom jongeren niet gewoon stoppen? Wilt u hier meer informatie over? Of wilt u een training inplannen? Neem gerust contact op.

Linda van den Berg is bereikbaar via l.vandenberg@tactus.nl

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)