72200164_Gemeente Urk_Scheurkalender_1200x628

Maart, de gezonde actiemaand: elke dag een gezonde en gratis tip

Durf! lanceert op maandag 28 februari de gezondste scheurkalender van Urk: een kalender met elke dag in maart een gezonde tip. De activiteiten in de kalender zijn gratis en bedoeld voor verschillende leeftijden.

Abonnees van het Urkerland ontvangen de kalender thuis op de deurmat
Ben je geen lid van het Urkerland? Dan ligt er vanaf 28 februari een gratis exemplaar voor je klaar bij de balie van Gemeente Urk en bij de partijen die in de kalender genoemd staan.

Hieronder vind je de complete digitale kalender
Blader er gerust doorheen en kijk welke activiteit bij jou of eventueel bij je kinderen past. De kalender is tot stand gekomen dankzij het Nationale Preventieakkoord. Dat akkoord geeft Gemeente Urk de financiële ruimte om in maart gratis activiteiten beschikbaar te stellen.

Heb je ideeën of tips voor de volgende keer? Of wil je helpen om de scheurkalender te verspreiden de komende weken? Mail ons dan via durf@urk.nl.
Veel plezier!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)