Inspiratiesessie

Terugblik inspiratiesessie DURF

Het doel van de inspiratiesessie DURF was het ophalen van beleidsinput. Met elkaar nadenken over hoe het er nu uitziet en waar we naartoe willen. Vijf onderwerpen kwamen aan bod; imago, eigenaarschap, samenwerking, trends & ontwikkelingen en doelgroepen. De groep van ongeveer 30 personen werd opgesplitst in vijf groepjes, die om de beurt naar vijf tafels werden geleid om over de onderwerpen te praten. De basis was het invullen van een online formulier, die de deelnemers ter plekke konden invullen.

Goede gesprekken gevoerd
Tijdens het invullen kwamen de gesprekken op gang. Het was waardevol dat de groepjes bestonden uit professionals vanuit verschillende takken. De input kwam breed binnen en verbinding tussen professionals werd hiermee gestimuleerd.

Opgehaalde input
De opgehaalde input gaan we de komende tijd intern bespreken. Waar het mogelijk is nemen we dat mee in het programmaplan DURF en gemeentelijk beleid. Ook voor de uitvoering van DURF zijn veel ideeën binnengekomen, heel waardevol.

Vragen of opmerkingen?
Stuur dan een mail naar DURF, via durf@urk.nl. Je mail komt dan terecht bij het programmateam DURF.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)