Untitled design (58)

Twaalf finalisten van Urk Got Talent zijn bekend 

‘Onbeperkt talent op Urk’

Twaalf finalisten van Urk Got Talent zijn bekend 

 

Het was voor de jury een hele klus om uit de vele inzendingen kandidaten te selecteren voor de finale. Maar, het is gelukt! De twaalf finalisten zijn inmiddels bekend. ,,Gaaf om te zien dat er zoveel talent is op Urk. We zijn heel benieuwd naar de grote finale!’’, aldus de jury.

Babet Meun

Leeftijd: 16 jaar

Talent: Zingen

Oordeel van de jury: Babet toonde lef door een opvallend musicalnummer te kiezen! Prachtig om te zien hoe ze dit op haar eigen manier vertolkte. Ze steelt de show met haar uitstraling, maar mag in de finale nog veel meer ‘over the top’ gaan!


Brigitte Smit

Leeftijd: 12 jaar

Talent: Acrobatiek

Oordeel van de jury: Brigitte en haar broertje brengen een acrobatische uitvoering uit waarbij Brigitte haar creativiteit, lenigheid en fantasie heeft verpakt in een eigen uitvoering met een niet onbelangrijke bijrol voor het broertje. Je ziet dat de twee echt samen veel geoefend hebben!


Danny Hemelrijk

Leeftijd: 11 jaar

Talent: Saxofoon spelen

Oordeel van de jury: Danny laat zien dat je op je 11de jaar geweldig saxofoon kan spelen. Met het bladmuziek voor hem blaast hij een prachtige solo. We horen graag meer van dit jonge talent.


Tirza en Liza Bakker

Leeftijd: 16 en 14 jaar

Talent: Zingen en piano spelen

Oordeel van de jury: Tirza en Liza zingen samen een prachtig lied dat heel goed wordt begeleid door de piano. Vooral het tweestemmige gedeelte viel zeer bij ons in de smaak.


Alissa Post

Leeftijd: 15 jaar

Talent: Zingen

Oordeel van de jury: Alissa zong een moeilijk lied tijdens haar auditie. Haar timing is goed en ze heeft zich duidelijk verdiept in de tekst. Ze legt op de juiste momenten emotie in haar stem. We zijn benieuwd welk lied ze kiest voor de finale!


Leslie Brands

Leeftijd: 12 jaar

Talent: free runnen

Oordeel van de jury: Op jonge leeftijd laat Leslie al indrukwekkende stunts zien. Dat belooft veel voor de finale!


Jannie en Gea Keuter

De zingende tweeling

Leeftijd: 35 jaar

Talent: Zingen

Oordeel van de jury: De dames hebben fijne stemmen om naar te luisteren en het is mooi om te horen hoe ze tweestemmig kunnen zingen. Ze laten zien dat ze zonder opsmuk een performance neer kunnen zetten, het plezier straalt er vanaf!


Brotherz – Jop en Aron van Eck

Leeftijd: 12 jaar

Talent: Piano spelen en drummen

Oordeel van de jury: De broertjes spelen samen een leuk aanstekelijk lied, waarbij een getalenteerde pianist en ritme gevoelige drummer elkaar goed aanvullen. Samen maken ze er een feestje van.


Acro Stars

Talent: Acrobatiek

Oordeel van de jury: Het team laat een staaltje acrogym zien met verschillende moeilijkheidsgraden. Ook deze groep is goed op elkaar afgestemd. Een heel kunstig optreden boordevol teamwork.


Hendrik de Vries

Leeftijd: 24 jaar

Talent: Zingen

Oordeel van de jury: Hendrik heeft zonder meer een dijk van een stem. In zijn auditie zong hij het het nummer ‘Halleluja’ en liet hij horen dat hij beschikt over een groot zangtalent.


Twisted

Talent: Dansen

Oordeel van de jury: De groep van Keep Fit laat een geweldige uitvoering zien, waarin discipline, veel training, timing en plezier synchroon gaan. Er is een geweldige choreografie en onderlinge afstemming tijdens dit optreden. Deze groep mag niet ontbreken in de finale!


Geert Jan Meun

Leeftijd: 19 jaar

Talent: Freestyle voetbal

Oordeel van de jury: Het ziet er spectaculair uit wat Geert Jan met een bal kan. We zijn heel benieuwd naar de act die hij live zal gaan uitvoeren.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de oudernieuwsbrief. Je ontvangt naast handige tips en activiteiten een gratis exemplaar van het Urker magazine 'Opgroeien' (optioneel)