URK GOT TALENT

DURF! jij te stralen?
Urk is op zoek naar bijzondere talenten! Ben jij goed in iets wat je in je vrije tijd doet? Dans jij bijvoorbeeld samen met je vrienden de sterren van de hemel? Bezorg jij anderen kippenvel bij het bespelen van een instrument? Laat jij ieders mond openvallen van verbazing met jouw acrobatische kunsten? Of ben jij gewoon erg goed met een bal? Laat het zien!

Hoe doe je mee?
Maak een filmpje waarop je laat zien wat jij goed kan. Zorg er wel voor dat het een filmpje wordt van minimaal 1 minuut en maximaal 2,5 minuten. Stuur je filmpje in via het onderstaande formulier. Dit kan tot 18 september 2020.

In de finale!
Op 21 september 2020 maken we bekend welke acts in de finale belanden. Sta jij in de finale? Dan mag je op zaterdag 10 oktober 2020 jouw act laten zien voor een jury. De jury kiest hier vervolgens de winnaar uit! De finale wordt op zaterdag 17 oktober 2020 uitgezonden via een livestream en de winnaar wordt verrast!

HOOFDPRIJS

shutterstock_1243359412

€500,-

De hoofdprijs is een waardecheque van 500 euro om te besteden aan jouw sport, hobby, talent of eigen ontwikkeling.

AANMELDEN URK GOT TALENT

De deadline voor het insturen van inzendingen is inmiddels verstreken. De finalisten worden zo snel mogelijk bekend gemaakt! Iedereen bedankt voor het meedoen.